25 Mart 2014 Salı

Hayran Olduğum Kadın Modeli

Heyyamola bloğum n'abersin aşkitom?

Ben yokken ve de sen yokken benim hayatımda değiştik mi dersin?? Yok kuzum, ben bildiğin ben işte..
İşlevsel yoğunluklardan, aman aman koşturmalardan yazamadım anacım.. Son günlerde takıldım bir de  Hay Day adlı çiftlik oyununa.. Buğdayım, balkabaklarım, mısırım, tavuğum, ineğim, koyunum, domuzum falan derken hep oyun oynuyorum boşluklarda. Sürmenaj olmayayım okumaktan, çalışmaktan diye takıldım işte.. Tereyağ yapıyorum, krema, peynir, pasta, turta, koyunlarımın yünlerinden efendim kazaklar yapıyorum. Ya mandıranın başındayım ya da yem makinasının e tabi bir sürü hayvanım var.. Ben mutlu onlar mutlu inanır mısın? Çiftliğim çok güzel oldu vallahi, bir tasarım harikası.. Genişleyeceğim diye ağaçları kesmeden ilerliyorum, bir ağaç ne kadar önemlidir oysa ki, bilen var mı aramızda?




Bunun dışında ülke gündemi malum hiç girmeyeceğim mevzulara. Bir deli kuyuya taş atmış bilmem kaç bin kişi çıkaramamış...

Tüm bunların ışığında, odağında, bahsinde tuhaf havalar geldi. İnsanlar buna bahar diyorlar.
Bahar..
Bence tuhaf havalar.. Bir kere güneş var ama soğukta var, yağmur var ama sıcak da var.. İşte benim gibi hem allerjik reaksiyonları bol hem de giyim-kuşam kültürü yere yakın olan biri için en zor zamanlar. Mont giyiyorum olmuyor, içime ince giysem üşüyorum, dışarısı soğuk olunca ofis sıcak, ofise göre giyinsem dışarı soğuk, beğendiğimi giyinsem iş yerine saçma, iş yerine göre giysem kendime saçma..Ayyy! işte bu noktada ben çok iyi giyinen kadınlara hayranım.. Her kıyafete her ani duruma her mevsime göre ayrı kıyafetleri var.

Ki benim yok gibi, sanki, öyle mi?

Valla varsa da ben bulamıyorum kendilerini. Beceremiyorum.
Misal taytlarım var, ben çok seviyorum kendilerini.. Sürekli onları giyesim var..
Bazen bacaklarım da üşümyor değil.. Ama en kolay onlar. Yıka, giy ütü bile gerekmez sadece popitonu kapatacak bir şey at üstüne yeterli bence. Yani ben kapatıyorum başkasının popitosuna karışmam.  İşte içimde onlarca sorular.. Ben hep tayt giymeliyim, yarın tayt mı giysem?, -"Haydi Çıkıyoruz Yasemin" -"Tamam", hoop tayt..

(Yandaki de ben hahahahahhhdycbıtyubtc)




Bunun bir sonu olmalı.. Kendime bir ikoncan bulmalıyım bana el atsın. Aslında var ikoncanlarım da bana atmıyorlar o eli..

Misal Emine.. Hep güzel giyinir, hep en kaliteliyi en ucuza bulur, işsizken bile çok güzel alışveriş yapar.. Ama ben, düdük! Düşünemiyorum işsiz kaldığımı... Eskileri bulup bulup giyerimm, kesin..!!

Sanırım benim aksesuar ve ayakkabı takıntım var.. Onlarda beceri gücüm giyim kuşama göre daha yüksek. Hem en çok onları alıyorum, hem çok iyi analiz ediyorum falan.. Ama aynı yeteneği kıyafetler için taşımayan bünyeme ne diyeyim.?!



Bak bu da geçen hafta aldığım çivit mavisi ayakkabılarım.. Ayyy ne sevdim ne sevdim.. Bayılıyorum ayakkabıya, takıya, tukuya..:)

İşte bunun üzerine ne giymeliyim?

1.Nude bir elbise

2. Bilekte, dar kesim kot, or beyaz pantalon?

3. Etek, ama ne renk?

İşte şimdi ikoncan olsam bu yolda ilerler, hedefimi, stratejimi belirler tüm mağazaları ya da internet dükkanlarını dolaşırdım..
Ama biri bana yardım etsin istiyorum.
Zor değil mi bu işler kuzum?


10 yorum:

  1. sen böyle de güzelsin :)

    YanıtlaSil
  2. cok para yoktur cok ayakkabı vardır

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle renkli ayakkabıları kullanmanın en sevdiğim ve en kolay tarafı, onları ön plana çıkartmak... Tek renkle kombine edersen eğer, örneğin simsiyah (veya sadece nude) giyinip sadece ayakkabını renkli tutarsan hem kolay, hem iddialı oluyor :) Öne çıkarttığın ayakkabı renginle, yine çivit mavisi bi fular (ki bana fazla gelir genelde) veya bir takı veya bir ojeyle patlattığın rengi tamamlayabilirsin :) Bu arada ben bu tarz ayakkabıların üzerine slim-fit pantolonları (lacivert jean de olur ama bence siyah veya nude daha iyi gidiyor) veya siyah külotlu çorapla yine aynı renk dizin bir karış üstünde etekleri çok yakıştırıyorum. Öpenzi canımmm :P

      Sil
    2. Wuhuuuuuuu.. Sağlam yorum yapmışsın Elçinomm :)))

      Sil
  4. kızıım bence takı makı daha zor saat kolye kupe uyumlu olacak
    avize gibi olmayacak ama her yere de nokta küpe olmaz azcık zevk konuşturacaksın , küççççücük şeye dünya para istiyor tasarımcılar, hele bide ben taş tuş sevmeyince pihuuu...
    kıyafetlerse, tamamen proporsiyonunu bilmek, onu sevmek ama gereğinden fazla da barışık olmamak. al sana bikaç altın kural..
    haaa normal olmak da ne kadar şart oda var.olabiliyorsan bir "sienna miller in factory girl" ol tabi ammaaa ...amması var :)








    YanıtlaSil
  5. yasecim kafanı çok karıştırmadan, ay oldu mu olmadı mı diye stres yapmadan giyinmek bence en önemlisi :) sana zaten herşey yakışıyor, bırak yorumu başkaları yapsın :)
    ıygkk ne igrenç giyinmiş kıza bak desinler, ya da woovv kıza bak süper tarz yapmış desinler.
    rahat ol şekerim
    bu arada çiftliğin çok güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
  6. ayakkabılar çok güzel yasemin! güle güle giy. ben de tek renk özlleikle de siyahtan yana kullanıyorum oyumu! ama bence lacivert kotla da çogzel olur..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...