5 Mart 2014 Çarşamba

İçimdeki Pır Pır Kuş

İçimde şu an pır pır kuş var, gerçekten kanat çırpıyor. Böyle söyleyince oldukça romantik duruyor değil mi? Aşık olmuşum gibi, yeni bir heyecana gebeymişim gibi, hayatımda yeni başlangıçlar olacakmış gibi.. Ayy yazarken bile güzel geldi. Ama öyle mi hayır..

Olay ne mi? Öğleden sonra tez hocamın yanına gideceğim, dünya kadar çıktı alıp sıcak ozalit kokusunu içime çekip, o onun arasına bu kapak bunun sonuna diye kıvrım kıvrım kıvranarak yapacağım ciltlerimin doğruluğu konusunda hep şüpheli olup, süt dökmüş kedi gibi yanına gideceğim. Tamam dosyam muhtemelen güzel olacak yaptığım ödevler, bugüne kadar yazdığım yazılar ve yaptığım yayınlar oh güzel ama yine o tez konusu kısmına gelicek ve ben böylee ek ük guk şeklinde suratına bakacağım..

Off daraladım, İşte kuşun çırpınışı burda sanırım, yani öyle oynaştığından falan çırpınmıyor bu kuş.. Bildiğin kaçmak istiyor. Daraldı da kanat çırpıp uçmak istiyor.

Bulamıyorum napayım tez konum yok, 1 ay sonra yeterliliğe gireceğim bu kız iyi hoş ama konusu yok diyip bırakmasınlar benii? Oh la la diyorum kendime, durumuma.. Ça suffit! de diyorum tabii yeter ulen bağlamında.. İşte böyle zamanlarda ben hakikaten ne halt ediyorum ne işim var bu tezlerle mezlerle diyorum da kendi kendime ama ben hep yetersizim duygusu peşimi bırakmıyor. Çocukluktan mı geldi, bilincime mi girdi, kim soktu, manyak mıyım, derdim ne bilmiyorum.. Ama şunu biliyorum bir şey yapmadığım zamanlarda bunalımdayım kesin.. Ben ne boş bir insanım, ben ne işe yararım, ben niye yaşıyorum noktasına kadar geldiğimi bilirim.. Ama böylesi de başka bir bunalım konusu, ama ben beceremiyorum, üff çok yoruldum, aman çok sıkıldım, deli miyim bunlarla uğraşıyorum, tez yazacağımda ürettiğim bilimsel bilgi kullanılacak da falan o kadar sıkıcı ki...

Yani ben iki delilik arasında iki sıkıcı nokta ve iki bunalım hissi arasındayım hangisini seçsem sıkıntıdayım sayın okuyucu. Benim ilacım var mı bilemedim.
Kim çözer göremedim.

Ay biraz rahatladım mı ne? Ohhh..

Notlara geçeyim orası eğlenceli olsun.

Not 1. Dün Arcan yazdıklarımı okudu, ama başlıklara bakarak ya Yasemin bana komik olanları aç dedi. Deli mi ne? Komik günlük mü olur dedim bende, günlük dediğin iç sıkıntıları, böööğürmeler falan olur. Al bak bu yazı da öyle oldu.

Not 2. Bloğumu açmamla sevgili arkadaşım Gizem beni taçlandırdı, göklere çıkardı, hepsine neredeyse yorum yazdı, okudu ilgilendi sağolsun. Çok konuştuk bu vesileyle, iletişime geçtik.

Not. 3. Kıvanç çok yakışıklı.

4 yorum:

  1. Evet Kıvanç çok yakışıklı <3 <3

    YanıtlaSil
  2. aheheha! bunları şimdi okuyorum. birikmiş ne güzel :) sen de hayatımı renklendirdin.. muck

    Not: Evet Kıvanç çok yakışıklı.

    YanıtlaSil
  3. Yaso Arcanın bana komikleri aç kısmına öldüm gülmekten, hatta Arcanı hayal ettim senin attığın bakışı da işte tam sesli gülerken telefon çalmasın mı hahaahah gülerek açtım napiğim insan bi durur gülmesinin geçmesini bekler değil mi ? aöa onu bekleseydim de hiiç geçmezdi. Karşıda MNG kargo çıktı neyseki lakin telefonun ucunda ki bu şuh kahkahalı ses kimin demiş olmalı ki adımı sordu kapatırken :)) şaka tabi o kahkahalarımı atmadım :) lakin bir gülümseme vardı..birdeee telefon yine çaldı yazarkende gülüyodum...ilahi Yasooo sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi :)) mucuk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah rezil oldum desene :)))) Öyle Semom ya okumuyor, komikleri okumak istiyor..
      Sanki show yapıyorum burda, git ilerde daha ne Arcan hikayeleri var.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...