3 Mart 2014 Pazartesi

Tamam Teslim Oluyorum

Tamam artık açıyorum..
Bloğumu açıyorum halka :) Yani arkadaşlarıma..
Sessiz sedasız yürüttüğüm blog maceramı bu çeneyle, bu karakterle, bu kendi kendimle kalmalıyım ama kalamam mümkün değil halimle ve tabi ki arkadaşlarımında isteğiyle açıyorum.

Kalamadım kendime, bi susamadım, ay benim bloğum dedim zart dedim zurt dedim, bazı arkadaşlarıma bak ben bu konuda bunu yazdım dur sana mail atayım dedim, gönderdim, gösterdim de vermedim,  aman dedim, oy dedim yok olmadı. Kendime kalamadım. Demek ki ben kendine fazla, kendi kendine yetinemeyen, kendi yağıyla değil başkalarının salçalarıyla iyiyim.. Yine bu testten de başarısız oldum, tüm blog adresimi, seni beni taşıyorum artık. Anlatıyorum işte..

Yani ne kendimi büyüttüğümden, ne çok önemli laflar ettiğimden değilde, ne biliym belki dedim Arcan'la olanları, kendi içimdekileri yazarım, kimse bilmesin nolcak ne gerek var, eskiden günlüğü kim okurdu ki düşünceleriyle başlamıştım ama şimdi yeni hayatlar, çok çene ben, falan feşmekan dayanamadık. Böyle denilince de işte sanki Arcan'la sürekli her gün yeni bir olay yaşıyormuşuz da manyak mıyım neyim blog açmışım olanlara gibi duruyor. Yoo bebeğim, tahmin ettiğin gibi değil..

Yazının özeti bu...Haydi bakalım gelen gelsin yazılarıma, hoş gelsin o halde :)

Not: Geçen hafta kendi kendime doğumgünü kutlarım demiştim ama olmadı. Arcan ve Ablam bana çok güzel bir organizasyon yaptılar. Cafe de Paris, Suadiyede en sevdiklerimden bir demet akşam yemeğinde beni bekliyordu, pek cici saklamışlar ya son anda Meral ablam ağzından kaçırmasaydı bana da büyük bir doğum günü sürprizi olurdu.

Velhasıl yine kalabalık, yine ver coşkuyu ver coşkuyu doğumgünüsü oldu.. Çok güzel oldu.
Neyse oldu.
Oldu baay.













8 yorum:

  1. yoooğ! senin bloğun selfie olmalı! yazılı değil konuşmalı, vidivodolu olmalı !
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Muhahahaa İlk sen mi geldin kızzzz :)))
    Yapıcam onları ama pek çakmıyorum şu ara o işlerden, yavaş yavaş..

    YanıtlaSil
  3. Ooooh cok eglenicezHayirli ugurlu olsuuun bol muhabbetli olsunCok yasa cok yaz yasecim;)

    YanıtlaSil
  4. Sonunda halka açıldığın için çok mutluyum neydi o öyle sadece elit bir tabaka okuyacaktı yazılarını :) Neşen enerjin gezmelerin bol olsun hep yaz hep okuyalım...

    YanıtlaSil
  5. ben burdan, senin vasıtanlan bu bloku bana (resmen!) bahşeden "kuşlara" da tesekkür etmek istiyom ;)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldiniz efendim Melikecim, Gülicim.. Aslı sen nadide insanlardansın bloğu çok önceden keşfeden öperim keyifle okuyunuz :))

    YanıtlaSil
  7. Hepsini bir cirpida okudum harika darling..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim canım beğendiğine :)), kayıt ol ana sayfadan bir de :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...