18 Haziran 2014 Çarşamba

Bir Çarşamba Yazısı..

Haydi bakalım gençler, Biraz Konuşalım Bari ne dersiniz?

Günlerden olmuş Çarşamba.. Hafta sonundan bu yana epey gün geçmiş, hafta sonuna az kalmış. (Geçmiş haftasonu-gelecek haftasonu baaağbında)

Geçen haftaya nazaran iş yerine daha normal bir ruh halinde gelmekteyim, bir oh dedim mesela, en azından işe konsantre ve gururluyum! Nasıl metaforlarım? Hoş ikilemler değil mi?

Şu ara tekrar kendi bana dönerek-ten yaşam evrelerimi tamamlayarak-tan tan tan ten ten yazımı yazmaktayım. Kitaplarıma yeniden başladım, kahve tüketmeye devam etmekteyim hem de kararında.. O kadar kararında tüketiyorum ki o derece, kendime hayranım!


Akşam eve gidince kendime ayırdığım zamanlarla evde ki sebzeleri ayıkladığım zamanlarda her an bir çekişme yaşanıyor. Genelde sebzeler ve ya vileda kazanıyor ama olsun, bugün de eve gidip kitaplarımı okuyacağıma dair kendime söz verebilirim, sende yanımda olacak mısın Alfonso?

Yaz buhranları, sıkıcı hava bulutları top top kafamızda İstanbul'da.. Yaz dersin yaz değil, bulutlu dersin soğuk değil.. Ama bil ki sıkıcı.. Çok sıkıcı..

Evet hava-su konusuna da şöyle bir el kol attıktan sonra hemen Ne Yemeliyiz ya da ne yedim mutluyum or pişmanımla devam edebiliriz. Sabah kocaman bir karbonhidrat halkasını mideme indirdim. yuvarlandı gitti.. Halka...?? Yuvarlanmak...? Karbonhidrat halkası... Ne mi?


Tatttaaaaaaaammmmm! İşte en sevimli haliyle bir simit!Hem de yanında peynir ve zeytinle...



Allahım hiç bir zaman Eda Taşpınar olamayacağım..Yarebbim!!

Madem öyle şişman ama akıllı yolculuğuma kendime sorduğum nüktedan sorularla devam edeyim.

Ne izliyorum? Hiç bir şey, aptal gibi Survivor final falan filan.. Ha arada Dünya Kupası.. İran-Nijerya Maçını kaçırmadım bak.. Irak mıydı o?

Nereye Gidiyorum? Bizim mahallede ki restaurantlar, cafeler, bir de anneme yemeğe, lazer randevuma falan..

En Çok Kimi Seviyorum? Mahalledeki kedilerimi,, Ay hep seviliyo, sevdiriyo napim..

Bu kadaaarr.. Hayde hop hop Bonne Çarşambalar o halde!

:)


4 yorum:

  1. bi çay demlede içelim haydi..
    :)

    YanıtlaSil
  2. yediğin simite kadar yazmışsın da kitap isimleri yok bak. merak ettim (bu arada yemekleri dışarıda tutsak, pişmanlıklarımızı minimize etsek?) :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi fikir.. Çok pişmanlık oluyor dimi yemekle?:)
      Kitap isimleri çalışmamı hafta sonu evde yapmam lazım, dur listeye ekleyeyim ben bu işi ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...