23 Haziran 2014 Pazartesi

Haftasonuyla Yeni Haftayı Karıştırısın Ortaya Hayat Çıkar..

Selamlaaaarrr cekkeeee yine ben..

Pazartesileri aslında güzeldir. Bak inan sözüme.. Tazedir, aydınlıktır, yeni bir haftanın başlangıcıdır, yeniliğin göstergesidir, planlar yapılır, programlar oluşturulur, kalemdir, yazıdır pazartesi. Yıllardır ne haksızlığa uğradı bu "meret"..

Ben pazartesine yeşil ve sarıyla başladım. İçimden öyle geldi. Aydınlık olsun dedim. Azıcık ekşi ve ferah..Limon gibi, mandalina gibi..



Limon dediğin... Bu işte..

Neyse, Cuma günü itibariyle sokak gezmelerim başladı benim. Şişli'deki işlerimi halledip eve gitmeye kalktığımda saat 7 olmuştu ve evde yemek yoktu ve ben eve girmek istemedim ve Arcan'ı aradım ve Caddede buluşalım dedim ve ok dedi ve ben yürüdüm caddede o gelene kadar ve geldi ve  yemek yedik ve dünya kupası ve gece oldu.

Cumartesi sabah ise minik tefek arabama alışma turları için Filiz ve Elif geldiler hep birlikte Çengelköy'e kahvaltıya gittik. tabii ki direksiyonda ben, Filiz yanımda direktif hocası, direksiyon öğretmeni, iyi hoca, sevgili dost.. Kendisi benim araba kullanmamdaki hatalarımı tekrar düzeltmekte şu ara. Kullanıyor muyum evet.. Amma velakin yıllar önce yeniden başladığımız zamanlardaki gibi tuhaf hareketlerim oluşmuş onları düzeltiyor kendisi.. Ne mi? Yol bitiminde zort diye yola atlama çabaları, hiç bir minibüsle ve ya dolmuşa yol vermeyip onları geçme iddiası, bazen şerit değiştirme sorunları ve tabii ki parking.. Keçi misin ne inatçısın yol ver dedi bana hocam Filiz.. :( Hiç bana uygun değil halbuki naptım ben ayoll?

O gün elbette Çengelköyle bitmedi, sonrasında annemi aldık Akasya'ya gittik annemi bıraktık vs derken sabahın köründen 5'e kadar sıcaklarda yollardaydım. İyi egzersiz oldu.

Akşamında Elçin-Kamer bize uğradı geç vakitte nihayetinde tatiller geliyor ve görüşemeyeceğiz.. Bay bayy kuzilerrrr yaptık birlikte.

Pazar sabahı.. 

Öncelikle annemlerden bu resim geldi ve beni kopardı.. Funky'nin pazar kahvaltı sofrası kurulurken ki bekleyişi.. Sanki ona masa da bir şey veriliyor.. Hiçç alakası yok! Tamamen nerde olay hareket, orada Funky!
Sonrasında ise..
Çok enteresan olaylar oldu.. Gerçekten
Arcan'a bir şey oldu. Dualarım mı kabul oldu? Nolduu?
Aslında ben daha sakin evde kalmalı bir Pazar hayal ederken Polonezköye gidelim haydi, orda yemek, sonra Boğaz'a inelim dedi. Dedi vallahi dedi..!
Ki kendisi evi sever.
Ki kendisi ağırdır.
Ki kendisi sabit'e meyillidir.
Hemen, tabii ki anında giyindim ve hazırdım :)

Polonezköy'e motor ile gittik.. Sanırım Arcan'ın motor aşkı depreşti, binmek istedi :) 


   Neyse gün sonunda o motoruna ben de ona doydum :)





Bu da Polonezköy'de bir restaurant kapısında duran Çin Aslanı.. O eller, o kırpık tüyler, Allahım seve seve bitiremedim.

İşte 9 gibi eve gelip ev toparlanmaları ile hafta sonu bitti. Geçen hafta iş çıkışı bir gün bile eve gitmedim, hafta sonu dahil..

Yorgun ama mutluyum. 
Çok şükür her şeye..

17 yorum:

  1. zenginlik böyle bir şey olsa gerek :d
    hadi itiraf et , evinde de leopar besliyorsun değil mi (:

    YanıtlaSil
  2. Funky nasıl tatlıymış öyle :D Kedilerin yemek masasında yerlerini almalarına bayılıyorum :D Bir de Pazartesi ile ilgili söylediğine katılıyorum; yepyeni başlangıçlar hep güzeldir;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlıdır kendisi, kedimiz diye demiyorum fazla fazla tatlıdır :) Aynen Pazartesiyi sevmek gerek.. Başka çare yok ;)

      Sil
  3. yoruldum okurken yasemint! benim yorgunluğum bana yeterken...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaaayy bana takıl sen, bak yaşarken daha tatlı oluyor inan :)

      Sil
  4. özçekim videolarını da eklemelisin hep söylüyorum sen sesli hareketli kanlı canlı bir figürsün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda bu kadar onlar özel..
      Sen özel dünyamdasın bak kıymetini bil..

      Sil
  5. en çok "o motoruna ben de ona doydum" kısmını sevdim. eline sağlık yasecimm

    YanıtlaSil
  6. en çok "gün sonunda o motoruna ben de ona doydum" kısmını beğendim. eline sağlık yasecimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle oldu hakikaten :) Sağol canım..

      Sil
  7. Yasemincimm,
    Facebook'ta daha önce duyurdun mu ben mi görmedim bilmiyorum ama dünkü yorumun olmasa senin de ne kadar keyifli ve tam da "sen" bir blogunun oldugunu ogrenemeyecektim.. Tam karşımda konuşuyor gibisin, harika, bundan sonra takipteyim :) ekledim hemen.. öpüyorum seni.. hep yaz, bol yaz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım duyurmadım Facebook'ta . Çünkü ben kendime günlük tutmaya başlamıştım gizlice, kimlik saklayarak. Zaten bloğun içinde de son derece gündelik şeyler var, seninki gibi bir hobiye ait değil, o yüzden pek duyurmadım.
      Sonra arkadaşlarımdan gelen yoğun baskıyla açtım açıkçası. Çok az insan biliyor. Gel gel, boş boş konuşuyorum geyik yaparız burdan :))

      Sil
    2. hahaha ne kadar güzel.. Bendeki gezi yazılarım da kendime verdiğim sözüm, hiçbir blog yazma kuralını tanımadığım yazılarım.. o yüzden yaz gitsin ;)

      Sil
  8. Pazartesi yazısına benden cuma yorumu:İyi hafta sonları :)
    Bu arada kediciğin pozuna bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun,size de :) Kedicik için de teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...