14 Ekim 2014 Salı

Merkür Gerilerken...

Şimdi, şöyle kasvetli bir İstanbul'da gökyüzüne bakabilme şansına erişebildiğim çalışma masamdan sesleniyorum. Öyle tek başıma falan olduğumu zannetmeyin, gayet kalabalık ve her kafadan bir ses çıkan bir odamız var. O yüzden ara ara, aslında sıklıkla, evet sıklıkla müzik dinlemeye çalışıyorum. Kulağımda bir ses olacaksa, en azından sevdiğim-seçtiğim bir ses olsun diye..

Fiziksel durum analizim budur. Ruhani boyutlarda ise, farklı enerjiler ve farklı hissiyatlar içindeyim. Gitmeli, gelmeli. Bu Merkür beni dağıttı. Evet, darmaduman etti kabul!

Merkür 4-25 Ekim arası rötarda. Geri harekette yani, yani işte ters gidiyor anla.. Her şey her an bozulabilir bu süreçte. Ev eşyaların, makinelerin, cep telefonun, bilgisayarın vs. Cebinden paralar çıkabilir hiç ummadığın şekilde, çok ciddidir merkür! Sus otur der, disiplin efendime söyleyeyim kuralcıdır hain köfte. Astrologların alanına girmeyeceğim elbette ama, ters gider bayağı şey, en çok ta iletişim alanında insanı mahveder. Hurt dersin dürt anlaşılır,  birine telefonunuz bekliyorum dersin e-posta atar, anlaşılmaz yaşanır bu Merkür..

Ve ben herşeyi Merkür'de yaşıyorum.. En önemli zamanlarımı, en büyük imzalarımı, en zor kararlarımı.. Hep denk geliyor..Hepp!! Misal jürim haftaya, düşünün :))

O yüzden rahatlamak ve kendi içine dönmek gerek bu zamanlarda. Eksik, yarım kalan işleri tamamlamak, pek sosyalleşmeden kabuğuna çekilmek, evdir hayattır yaşam alanına filizler ekmek gerek. Uzak olalım insanlardan, trafikten, yoğunluklardam.. Haydi kapan içine çocuğum, evine gir sadece camdan dışarıya bak, Merkür rötarda!




8 yorum:

  1. Kasvet o biçim cidden. :(

    Yasemin hanım yeni geldim buraya ben de beklerimmm :)

    YanıtlaSil
  2. http://www.youtube.com/watch?v=55PsHAFSGFA&feature=share

    bence merkür cenabet.
    beni de etkiledi çünkü.
    üstte ki parça rahatlatıyor beni bu aralar, belki sende de işe yarar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakıcam şimdi bu iş yerlerinde açmıyor sakıncalı youtube u :P

      Sil
  3. Benim yorumum gitmedi mi yahu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şey gelmedi "benim yorumum gitmedi mi yahu" dışında Gülçiiinnnn :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...