7 Temmuz 2015 Salı

Hayat Bir Sudur İç İç Kudur...

Her güne bir olay var aslında,anlatacak çok şey, muhabbet edecek çok konu var. Ama benim işyerindeki mouse'um kötü.. Mouse özel kelime değil, hatta İngilizce.. Çok saçma cümlede kullanmam.. Zaten bahsetmek istediğim  mouse da değil. Klavye diyecektim.

Klavyem kötü, şıtı şıtı fıtı fıtı havalı değil, cool değil, sexy değil.. Böyle kamuda çalışan insan klavyesi. Hah tamam, bende kamuda çalışıyorum zaten. Çok uygun buraya bu model klavye..

Şöyle ellerimde, parmaklarım arasında kayan bir klavyem olsaydı, ben daha fazla yazmaz mıydım? Yazardım, her sabah her akşam yazardım, iki elma fotoğrafı da koyardım, şak şak bir instagrama tag yapardım, ne güzel olurdu.

Birazdan bahsedeceğim bu ne? Acele etme bebeğim..




Ben işte böyle bazen şekilciyim, bazen maddeciyim. Yok öyle hikayelerim benim ahh ahh ne zorluklarla çalıştım ben, okudum büyüdüm, yok gaz lambasını yaktım da çalıştım, yok üst komşunun çocuğunun artık defterlerinden kendime yepisyeni defter yaptım gibi.. Yok ben onları bahane ettim, yeni defterim yok çalışamam dedim, bu lambada gözüm acıyor bana spot bulun dedim. İşte ondan bu klavyeyi beğenmiyorum yazamıyorum.

Yani yine 10 gün ara vermemin sebebi bu.
Buymuş..

Ben anlatacaktım olanı biteni, bak 4 paragraf oldu.

Geçtiğimiz hafta jürim vardı, 1. jürim, daha önümde 5 jüri var, ne zaman bitecek bu doktoraaaa diyenlere, daha en az 2 yıl var..

Sonra bir boşluk yapılmayanları yapma çabası, bomboş haftasonu, oh dedim.. Bir süreliğine..
Kafama takılan sorular var yeni evle ilgili..Mesela bahçe bakımından hiç anlamam, nasıl yapıcaz, o salyangozlar, kabukluları kabuksuzları, içeri sümüklü sümüklü girmeleri, bahçeyi sulayınca vıcırık diye ortalarda olmaları, çiçeklerimi yemeleri...

Sarmaşık bakımı? Örümcekleri, tuhaf böcekleri..İlaçlama mı yapmak gerekir? İlaçlama kedilerime zarar verir mi? Çiçekler mi ekmeli sağa sola? N'apmalı..?

Ben bu boş ama zevkli işlerle ilgilenmek istiyorum. Şimdi 10 güne tatile çıkacağım ve sonra dönüşte. Ağustos'ta burdayım, cır cır böcek olacağım. Ev ile ilgileneceğim, dekorasyon fikirleri üreteceğim yaşasınnn! (Yukarıdaki yastıklar o sebeplennnnn beybi)

Kedilerim 100..binlerce doğurdu, 9 yavru var! İkisi enfes güzelliğinden dolayı, ben daha aramadan yoldan geçenler tarafından ev buldu. 7 çirkin bana kaldı :). Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım, genelde ev bulmak için çırpınır, ilanlar verir, tüm İstanbul milletiyle konuşurdum. Bu sefer almak istediler vermek istemedim, öyle bir şey! "Atmazsınız değil mi?, Daha önce kedi baktınız mı?, Nerede oturuyorsunuz, Camınız çerçeveniz telli mi" gibi ve daha nice nice sorularla adamları boğdum..
Güzel ötesi 2 kedim, gitti, ev buldu :( Üzüldüm galiba ya, bende manyak estetik kaygılıymışım meğer...

Dizilerim bitti. Game of Thrones ve Mr Selfridge.. Bana dizi önermek isteyen??? Hemen alırım yorumları. Zaten G.O.T. hem ekşi sözlük hem facebooktan şahane spoiler yedim. Yani sonunu öğrendim izlemeden.. Falan fıstık..

Fıstık çok severim.
Ay ne boş ve ne uzun yazı olduuuu..


16 yorum:

  1. İnsan bazen böyle karalama yazılara da ihtiyaç duyar hem seni rahatlatır hem karşındakini merak etme :) Pisiler çok şirinmiş bu arada ev bulmalarına nassı sevindim.. Dizi olarak 2 önerim var biri breaking bad biri de The Last Man on Earth. Braking bad için söylenecek çooook söz var izle izle doymazsın bi daha izlerim bi daha bidaha :) Diğerini can sıkıntısından gülmek için izleyelim dedik ama çok eğlendik, denenebilir ;) çoook sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Breaking Bad izledim, diğerini alayım listeye :)
      Kediler gitti evet, oh ama dediğim gibi daha çok var :)

      Sil
  2. merhaba sümüklü böcek için peynirli börek birebir çözüm diyorlar. pencerenizin önüne bir şerit dizerseniz sınırı geçmezler, deneyin :P yaseee senin kadar eğlenceli yazan yok yemin ederim (melike var bi tamam). uzun zamandır okumamışım ben de iyi geldi. mucx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa :)
      Sümükleri için mendil de bırakayım mı?.. Iyk iğrencim dimi :)))
      Bir de onun sümükleri tüm vücuttan çıkıyor ne enteresan değil mi?
      Sağol, var ol canım.. Beni siz yarattınız :P

      Sil
  3. Bazen durum güncellemesi yapayım derken iş günlüğe dönüyor, dönsün de zaten. Bu arada eskilerden Friday night lights dizisini öneririm mutlaka, tabi izlemediysen. Bize de beklerim arada, sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa evet eevtt antrönör olan adam ve ailesi, 1 sezon izlemiştim, en son karısı hamileydi kalmışım orada, ona da bakayım iyi hatırlattın.. Gelirim tabiiii sanada :))

      Sil
  4. Ruh halin uygun değilmiş yazmaya. Bazen hava kapalı diye okula gitmediğim günlerim oldu :D Ruh hali yüzünden hep bu mırın kırın bahane.
    Çok sevindim ama doktora ya kadar bıkmadan devam etmene. :D
    Kediden hiç hoşlanmayan benim tüylerim diken diken olmasına rağmen o resimdeki kedilere bayıldım babaanemin kedilerine benziyorlar :D Küçükken onlarda böyle tatlıydı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa bende öyleydim senin gibi, hiiiiç sevvmezdim ama sonra aşk başladı aramızda :)

      Sil
  5. Ya ben de tam tersine sürekli o kabarık klavyelere özenmişimdir böyle gürültü çıkartanlara falan. Değişik bir fantezim var bu konuda galiba. Küçükken kasiyer olmak istememin bununla bağlantısı olduğunu düşünüyorum onlar da böyle tık tık bir şeylere basıyor falan ya, he bir de okutma mevzusu var ürünleri. :D Ay çok alakasız oldu geri dönüyorum :D
    Kedilerini değil de kızını veriyorsun sanki sen de öyle bişey olmuş :D
    Ayrıca dizi olarak da çok fazla tür var ya, spesifik bir tür ver sayayım hemen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa eveett bende kasiyer olmak istemiştim, uzun pempe tırnaklı, gri migros kasaları bööyle yüksek tuşlu, çıt çıt çıt.. :))) Aynıymış bak hayallerr..
      Dizi... çok kanlı bir şey olmasın..İyi oyunculuk, iyi senaryo.. ;))

      Sil
  6. Yaseminn cok guldum yine, klavye olayina, alemsin :)) bu arada hayirli olsun yeni eviniz :)) hemen yakalarimmm guzel guzel keyifle daya döşe :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))
      Sibel evet yeni evim var, ev çekimine gelseneee :P
      Şaka canım o kadar iddialı değilim ama, işte kendimce bir şeyler yapacağım bakalım.. Çok sağol tatlım :)

      Sil
  7. Yasemincim; Pinterest'in Bahçecilik sekmesinde çiçeklerden çalılara, bahçe haşerelerinden bahçe tasarımına her konu ile ilgili dış bağlantı bulabilirsin. Boş zamanlarında bir gezinmeni öneririm fıstığım. Pinterest başka konularda da ilham verici bir dış bağlantı kaynak sitesidir. Benim günümün en az 1.5 saati geçer bu sitede. Yüksek lisans tezime başlayamama sebeplerinden biri anlayacağın... Aman diyim. :)
    >> https://tr.pinterest.com/categories/gardening/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım sen mi geldin :))) Ayy çok sevindimm :))
      Pinteresti bende seviyorum ama senin kadar takılmıyorum sanırım :P
      Bakayım bahçe kısmına iyi fikir...

      Sil
  8. Salyangozların üzerine sende kaya tuzu atmada, başka yollarla yok etmeye çalış, Mesela burası ikimiz için dar falan de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaa :)) Kaya tuzu mu? Yok çok şükür o kadar cani değilim..
      Konuşmak en doğru çözüm olabilir, doğru diyorsun :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...