11 Şubat 2014 Salı

Bir Minik Ofis Böceğiyim!

O halde sondan başlayalım.

Şu anda iş yerindeyim ve çalışırken müzik dinleme çabasındayım. Bunun onlarca ama onlarca sebebi var. İlk olarak odamın genişliği, büyüklüğü bunun nedeni. Tabii ki sadece fiziksel büyüklüğü değil mevzu, insan dolu, 20 kişi aynı odadayız. Hepsinin çayı, çişi, kahvesi, telefonu derken içerisi acayip bir gürültüyle sarsılmakta, haaa muhabbetlerini de demiyorum..! İşe geç gelenlerden birilerinin maceralarını ya da kafasına takılan bir soruyu, ya da ailevi mevzularını yada teknoloji problemlerini bağıra bağıra bir masadan diğerine anlatmasa olmaz, gerçekten rahatlamaz…O yüzden bana müzik sistemi lazım, sağlamından!Telefona ve ya bilgisayara yüklenilen müziklerden baymış durumdayım.. Ancak çalıştığımız bilgisayarlarla hiçbir siteye giremiyoruz. Bırak Youtube, Facebook’u radyo bile dinleyemiyoruz.. Tüm siteler engelli!Oh shittt…İşte tam bu noktadayım…!!

Neyse yinede bir hal çare bulunuyor tüm çözümsüzlüklere, kaçak göçek bir siteye girdim, şimdi oradan bir iki şarkı dinlemekteyim..Aslında ben geçen haftamı nasıl geçirdiğimi yazacaktım ama tam radyo muhabbeti yaparken biri tepemdeki ışığı kapattı..Tam da şu an okuyucum! Işıklar çiftli yanıyor ve 4 masanın ikisini bir tanesi, diğer ikisini bir tanesi aydınlatıyor..  Bilgisayara bakarken parladığından kapatmak istedi, ama ben karanlıkta kaldım..Off en sevmediğim şey karanlıkta çalışmak çok zor…Ay Allahım yazım amacından saptı, iş yeri ve hımbıllıkları adlı esere dönüştü.. Yazıyı ikiye bölelim o halde..

Şimdilik bu bu kadar, radyom çalışmıyor, ışığımı kapattılar ve gürültü devam ediyor.


Bol performans, bol verimlilik diliyorum herkese, ıkının tıkının işinizi yapın misal şu an ben öyleylim….



4 yorum:

  1. Offf off ben de aynı durumdayım. Bütün siteler engelli iş yerinde. Allahtan blogger açık oda olmasa nasıl geçer zaman bilmiyorum :) Kolaylıklar dilerim sana da :)

    YanıtlaSil
  2. İş hayatı zor, halbuki ne olur Facebook Twitter açık olsa. Hadi onları yaptılar ışıkların kapanmasını hiç anlayamadım
    Sevgilerimle
    :)

    YanıtlaSil
  3. yase paradise.com denesen. ben pek seviyorum.

    YanıtlaSil
  4. Açılmıyor, doğru mu yazdın gizemcan?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...