20 Haziran 2014 Cuma

Sosyal Köfte..

Evet ben tam bir sosyal köfteyim. Bazen baharatlı bazen sadece sarımsaklı, bazen top bazen ızgara bir köfteyim. Tabi içeriğim, yapılış şeklim sokaktaki aktivitelerime göre değişmekte.

Kültürel anlamda faaliyetler ya da arkadaş görüşmelerime bir yenisi daha eklendi. "Arkadaşların çocuklarını sevme günleri." O yüzden ordan alıp oraya koyuyorum, bir şeyleri eksilte çoğalta gidiyorum. Özlüyorum o bebeleri, napim! Hem gün içinde anlatıyorlar komikliklerini, hem de hepsine bir gönülden bağlılık.. Çok yürek zor iş.

Neyse günlük kısmına gelecek olursam, -sak-, son haftamı PT ile geçirdim diyebilirim. Pt, Pınar.. Nazlı'ya birlikte gittik, sonrasında Kalamış'ta geçen hafta takıldık, dünde o sağanaklı dolu yağmurunda Kadıköy'de birlikteydik, sonrasında yemeler-içmeler falan. Kalamış'taki buluşmada Hülya ve Bade'de vardı, 6'da buluşup gece 1'e kadar naptınız, nasıl sabitlendiniz, poponuz düzleşmedi mi affedeerrsin diye soracak olursan okuyucum valla bende anlamadım pek bir güzeldi o akşam. Cazcılar, marina, deniz, güneş derken çok keyifliydi işte.

Altta da ağırlıklı PT ile olan geçen haftaki şukela pozlarımız var.. 2 resimde kafasını tutuyorum mecbur, kadın oynak, yoksa abuk subuk şeyler yapıyor.


İşte bu da Bade, dünya tatlısı bir şey.. Onu da gördüm son haftalarda, ne mutlu bana!

(Maşallah de, annesi bile koymuyor resimlerini bir yere, ben açık ettim, ihale bana kalmasın)


Şimdi geçmişten bahsettiğimize göre gelecek günler için konuşalım.

Cumartesi-Pazar Ne yapacağız? : Hafta sonu  Ağva planımız tabii ki suya düştü, çünkü yağmur var, çamur var. Cumartesi günü sosyal köfteliğimle ilgili bir küçük kahvaltı organizasyonu olabilir, henüz net değilim bakacağız. Film izlemek ve kitap okumak isterim. İsterim evet isterim. Belki dizime devam ederim.

A hangi diziymiş buuuu? : Breaking Bad.. Tamam biliyorum bitiremedim, ay nowww...!

Blog ne yapacak? Sanırım bir yeni blog yazısı da olabilir. Belki müzikli, kalemli, defterli kitaplı. İçe dönük, şahane olur. 

Alfonso: İzinli.

Güzel Cumalar, sevgili Hafta sonları bla blaa..

Notttiiinnnggg: Vallahi bloğun ziyaretçi sayısı arttı, gelen giden yorum yapan pek mutluca oldum bende. Her birini okuyorum, ne güzel diyorum oh oh yapıyorum, mezdekeylen oynuyorum amannnın...!



5 yorum:

  1. En güzel yazı bence bu olmuş, eline sağlık, heyecanla okudum. yani hepsi,tüm yazıların çok güzel de, yani benim şan -şöhret karşısındaki zayıflığım düşünülecek olursa . ..yazmaya devam et,sakın bırakma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh canım beğendin ne mutlu, bana takıl hayatını yaşaaa seni meşhur edicem.. Kafadan kontak, kafası oynak hatun!:)

      Sil
  2. Her türlü yiyeceğiz yani seni :)
    vejeteryanları düşünmelisin birdee.
    a ama baharatlı baharatlı. birde çıkışı ?
    hayır! hayır! içinizden çıkmak istemiyorum diyorsan bilemem.
    :d
    iyi hafta sonları
    yağacağını pek zannetmiyorum , mikâil'le görüştüm.
    çocuklar hep gülsün..
    mutlu kal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyk ıykk ne iğrenç şeler yazmışsınn bıykk!.. Karıştırma içten çıkmayana ya da çıkan köfteleri :)
      Hava su mevzuları içinde sağol bakalım dediğin gibi mi olacak, çocuklar gülecek mi, mutlu kalınacak mı...
      :)

      Sil
  3. Mikâil'le gorustum diyoruum sen hala bıyık filan diyosun
    Aaa :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...